Μνημόνιο συναντίληψης Υπουργείου Δικαιοσύνης - Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε νομικά θέματα

Σκοπός είναι η επιστημονική υποστήριξη του έργου του Υπουργείου από το Πανεπιστήμιο.

Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, για συνεργασία σε νομικά θέματα, υπέγραψαν το πρωί η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη και ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σκοπός είναι η επιστημονική υποστήριξη του έργου του Υπουργείου, από το Πανεπιστήμιο, σε  θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, σε μη αποκλειστική βάση και χωρίς οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα.
 

Η υποστήριξη περιλαμβάνει νομοπαρασκευαστική συνδρομή, παροχή εισηγήσεων, ετοιμασία μελετών  και διοργάνωση σεμιναρίων ή διαλέξεων, καταλήγει η ανακοίνωση.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.