Εντατικοί οι έλεγχοι του Τμήματος Οδικών Μεταφορών

Από τους ελέγχους προέκυψαν 23 καταγγελίες.

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, σε όλες τις επαρχίες, οι έλεγχοι από τους Επόπτες Οδικών Μεταφορών, σε ιδιωτικά οχήματα και κυρίως σε επαγγελματικά οχήματα, όπως φορτηγά, λεωφορεία και ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, από τους χθεσινούς ελέγχους στην επαρχία Πάφου, που έγιναν σε συνεργασία των Εποπτών Οδικών Μεταφορών όλων των επαρχιών, ελέγχθηκαν 90 ιδιωτικά οχήματα και 40 φορτηγά. Από τους ελέγχους προέκυψαν 23 καταγγελίες.
 

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και οργανώνονται ώστε, όπου γίνονται, να εμπλέκονται όσο περισσότεροι Επόπτες, από όλες τις επαρχίες, ώστε  να καθίστανται καθολικοί και αποτελεσματικοί, προστίθεται.

Καταλήγοντας το Τμήμα Οδικών Μεταφορών αναφέρει ότι συνεχίζει και προγραμματίζει να ενισχύσει και τους οδικούς τεχνικούς ελέγχους, ιδιαίτερα για επαγγελματικά οχήματα, με τη χρήση των κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου που διαθέτει.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.