Μέτρα από Κύπριους κτηματίες κατεχομένων

 

Λήψη μέτρων ώστε να μην αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στα κατεχόμενα να προσφεύγουν στη λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων, ζητούν οι βουλευτές αλλά και το κίνημα κυπρίων κτηματιών κατεχομένων.

Τα προβλήματα που προκύπτουν από το ξεπούλημα της κατεχόμενης γης μας συζήτησε σήμερα η επιτροπή Προσφύγων της βουλής.

Η πρόεδρος της επιτροπής Σκεύη Κουκουμά τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος στήριξης των προσφύγων

Την δημιουργία ταμείου υδρογονανθράκων μέσα από το οποίο θα στηρίζονται οι πρόσφυγες εισηγείται ο ΔΗΣΥ δια του βουλευτή του Κυριάκου Χατζηγιάννη ο οποίος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς των τελευταίων 5 χρόνων.

Προτάσεις κατέθεσε και ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα. Ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας καταφέρθηκε κατά της υπουργού εσωτερικών για απόσυρση του νομοσχεδίου που προνοούσε τη μεταφορά του συντελεστή δόμησης για στις ελεύθερες περιοχές.

Ο αντιπρόεδρος κινήματος κυπρίων κτηματιών κατεχομένων Ιάκωβος Χατζηβαρνάβα αναφέρθηκε στις δικές τους προτάσεις

Αναφέρθηκε επίσης ότι τα μέλη του κινήματος είναι αποφασισμένα να καταφύγουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν δικαιωθούν.

Οι παρευρισκόμενοι στο σύνολο τους κάλεσαν τους πολίτες να μην καταφεύγουν στην λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων

 

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.