Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών καταθέτει σήμερα ο Κυριάκος Κακουρής, Οικονομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνών Χρηματοδοτικών Οργανισμών και Οικονομικής Διαχείρισης Κεντρικής Κυβέρνησης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣτη Μαρσέιγ ο Μίλικ, ανοίγει η πόρτα για τον ΜήτρογλουΕΠΟΜΕΝΟΗ πορεία της πανδημίας στην Κύπρο σε αριθμούς: Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου εντοπίστηκαν 29.250 κρούσματα [ΒΙΝΤΕΟ]
Καταθέτει το μεσημέρι στην Ερευνητική Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις ο Κυριάκος Κακουρής
Στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να καταθέσει στην αίθουσα «Jean Monnet».
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.