Το κράτος θα σταθεί αρωγός στους μη βιώσιμους δανειολήπτες που θα απορριφθούν από το Σχέδιο ΕΣΤΙΑ, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕγκρίθηκε από το Υπουργικό η σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου για υποθέσεις εκποιήσεων [ΒΙΝΤΕΟ]ΕΠΟΜΕΝΟΗ Ομόνοια, ο Μπίσεσβαρ και οι μεταγραφές!
Σχέδιο ΕΣΤΙΑ: Η κυβέρνηση επεξεργάζεται εναλλακτικές για όσους απορριφθούν
Απόφαση Υπουργικού για στήριξη μη βιώσιμων δανειοληπτών που θα απορριφθούν από το Σχέδιο ΕΣΤΙΑ.
6 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Φεστιβάλ χαράς γεμάτο ψυχαγωγία, διασκέδαση και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους (ΒΙΝΤΕΟ)
28/05/2022 20:40
«Ενώνουν δυνάμεις» για ένα καλύτερο αύριο για τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειες τους (ΒΙΝΤΕΟ)
28/05/2022 20:38
Συνέδριο ΟΑΣΕ για διαφθορά: Η προστασία ανεξάρτητων θεσμών και ΜΜΕ το κλειδί στην καταπολέμηση (ΒΙΝΤΕΟ)
28/05/2022 20:36
Με την πιο ζεστή αγκαλιά, μετά από 12 χρόνια υποδέχθηκε τον Ιάσωνα ο πατέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)
6 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Φεστιβάλ χαράς γεμάτο ψυχαγωγία, διασκέδαση και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους (ΒΙΝΤΕΟ)
28/05/2022 20:24
«Stand with Ukraine»: Διαδικτυακή συναυλία αγάπης για οικονομική στήριξη του ουκρανικού λαού (ΒΙΝΤΕΟ)
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Η απονομή του 14ου Τσάμπιονς Λιγκ στην Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)
Δείτε την απονομή του 14ου Τσάμπιονς Λιγκ στην Ρεάλ Μαδρίτης.. <iframe width="560"
28/05/2022 13:58
Στην Ελλάδα ο Μπιλ Γκέιτς: Θα επισκεφτεί και τα ελληνικά νησιά
Έφτασε χθες για επίσκεψη στην Αθήνα και πιθανώς θα πάει και στα νησιά ο Μπιλ Γκέιτς. <b
- ANT1 © 2019 Copyright. All Rights Reserved.
Μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.