Στη μεγαλύτερη καμπάνια προώθησης του τουρισμού προχωρά το Υφυπουργείο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η καμπάνια προώθησης θα είναι προσαρμοσμένη πάντοτε στις ιδιάζουσες συνθήκες του κορωνοϊού.

Την μεγαλύτερη καμπάνια που έχει γίνει ποτέ για την προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό, προσαρμοσμένη πάντοτε στις ιδιάζουσες συνθήκες του κορωνοϊού, θα υλοποιήσει φέτος το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Αυτό ανακοίνωσε ο Υφυπουργός, Σάββας Περδίος, μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στο πλάνο δράσεων του Υφυπουργείου. 

Όπως είπε, τρεις είναι οι πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί το πλάνο του 2021: η προβολή, η βελτίωση των υποδομών και ενίσχυση των ειδικών μορφών τουρισμού, ενώ ο τρίτος πυλώνας είναι η βελτίωση ανταγωνιστικότητας της υπαίθρου, των ορεινών και των ακριτικών περιοχών. 

Σύμφωνα με τον κ. Περδίο «θα γίνει φέτος η πιο μεγάλη ψηφιακή καμπάνια που έχει γίνει ποτέ στο εξωτερικό για την Κύπρο. Για τον σκοπό της καμπάνιας είμαστε ήδη στη διαδικασία παραγωγής νέου δημιουργικού υλικού για αλλαγή της τουριστικής εικόνας της Κύπρου στο εξωτερικό, που συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλες παραγωγές». 

Σε ότι αφορά το δεύτερο πυλώνα, πρόσθεσε πως θα προχωρήσει η αναβάθμιση των υποδομών, όπως στην ποδηλασία, καταδύσεις, πολιτιστικούς χώρους, παραλίες, κέντρα αναψυχής, θρησκευτικού τουρισμού και άλλα. Ενώ θα δοθούν κίνητρα ειδικών μορφών τουρισμού, όπως για κρουαζιέρες, συνέδρια, αθλητικές εκδηλώσεις και την ύπαιθρο. 

Για τον τρίτο πυλώνα, ο κ. Περδίος είπε ότι με βάση απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα υλοποιηθούν έργα με τουριστική πτυχή, σε κοινότητες της Κύπρου και που θα βελτιώσουν την παροχή αυθεντικών εμπειριών στο νησί.

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.