Προσφορά Ομίλου Louis σε Πόλη Χρυσοχούς και Κάτω Πύργο για αναβάθμιση των νοσοκομείων της περιοχής [ΒΙΝΤΕΟ]

Την προσφορά 100 χιλιάδων ευρώ εξ ημισείας πρόσφερε ο Όμιλος για κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και του Αγροτικού Κέντρου Κάτω Πύργου, τα οποία εξυπηρετούν τους πολίτες πέραν των 30 κοινοτήτων.

Την προσφορά 100 χιλιάδων ευρώ εξ ημισείας πρόσφερε ο Όμιλος Louis προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πόλης Χρυσοχούς και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου. 

Το χρηματικό πόσο από τον τουριστικό όμιλο θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και του Αγροτικού Κέντρου Κάτω Πύργου, τα οποία εξυπηρετούν τους πολίτες πέραν των 30 κοινοτήτων. 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels Ιάσωνας Περδίος  «λόγω και του προβλήματος με τον κορωνοϊό έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι ανάγκες, τις δυο περιοχές ακριτικές περιοχές αν μπορώ να τις αποκαλέσω και έτσι σαν Louis hotels και όμιλος Louis έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μια προσφορά στα δυο νοσηλευτήρια». 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή δήλωσε « ευχαριστούμε τον όμιλο Louis για την πολύ μεγάλη εισφορά που έκαναν στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς». 

Ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου Τυλληρίας Νίκος Κλεάνθους σημείωσε ότι « στους δύσκολους καιρούς που περνούμε η σημερινή χορηγία θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του κοινοτικού συμβουλίου για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου Κάτω Πύργου». 

Ήδη με συνεννόηση του ομίλου Louis, με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, καταγράφηκαν οι ανάγκες των δύο νοσηλευτηρίων σε εξοπλισμό. 

Οι 100 χιλιάδες ευρώ αναμένεται να διατεθούν για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων και εργαλείων, monitors, πιεσόμετρων, δαπέδων, αυτοκίνητων αλλά και άλλων άμεσων αναγκών.

Χρυσόστομος Σουρκούνης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...