Ηοpe For Children: Διαδικτυακό συνέδριο « Αναδοχή: Μια οικογένεια για κάθε παιδί» [ΒΙΝΤΕΟ]

Στόχος του συνεδρίου η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το θεσμό της Αναδοχής.

Τη σπουδαιότητα της αναδοχής θέλησε να μεταδώσει ο Οργανισμός Hope For Children, μέσω διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώθηκε το πρωί με συμμετοχή των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Η Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του Hope For Children Άντρια Νεοκλέους ανέφερε ότι « ο στόχος μας είναι η προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών, ακολουθώντας και τις πρόνοιες πάντα της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού.//Παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες στήριξης σε οικογένειες, δηλαδή παροχή δωρεάν υπηρεσιών ψυχολογικής, κοινωνικής και νομικής στήριξης». 

Στόχος του συνεδρίου με τίτλο «Αναδοχή: Μια οικογένεια για κάθε παιδί» η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το θεσμό της Αναδοχής. 

Ο πρέσβης Καλής Θέλησης του Hope For Children Παναγιώτης Μπουγιούρης δήλωσε «παιδιά που έχουν παραμεληθεί ή ακόμα χειρότερα έχουν κακοποιηθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον σήμερα έχουν την τύχη να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται μέσα από μια ανάδοχη οικογένεια». 

Σκοπός του θεσμού της Αναδοχής είναι η καλύτερη δυνατή διασφάλιση της προστασίας, φροντίδας και του βέλτιστου συμφέροντος των παιδιών που βρίσκονται υπό τη νομική φροντίδα της Διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.


Δημήτρης Κώστα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...