Καταρρακτώδεις βροχές χωρίς προβλήματα πέφτουν από το πρωί στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενώ στην επαρχία Αμμοχώστου οι βροχές είναι πιο ήπιες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΑποκαλύφθηκε ψεύτικο προφίλ της Υπουργού Δικαιοσύνης μετά από σχόλιο σε άλλο ΥπουργόΕΠΟΜΕΝΟΆλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ
Σε κλοιό κακοκαιρίας: Καταρρακτώδεις βροχές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Σε ισχύ μέχρι η ώρα 20:00 το βράδυ πορτοκαλί προειδοποίηση. Λόγω των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε αρκετές περιοχές, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.