Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Ο αριθμός εργαζομένων που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τα σημεία για τις δειγματοληψίες

27 εργαζόμενοι εντοπίστηκαν χθες θετικοί στον ιό.

Συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, η 2η φάση του δωρεάν προγράμματος δειγματοληψιών του Υπουργείου Υγείας για τους εργαζόμενους που εξαιρούνται για μετακίνηση από και προς Λεμεσό και Πάφο.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι καλούνται να πάνε στα διάφορα σημεία που υπάρχουν σε όλες τις Επαρχίες και να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού ούτως ώστε να εξασφαλίσουν αρνητικό τεστ για τη διακίνηση τους από και προς των δύο Επαρχιών.

Σημειώνεται πως το αρνητικό τεστ που εξασφαλίζουν οι εργαζόμενοι, έχει ισχύ μόνο για 7 ημέρες και όταν περάσουν αυτές, θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα εξέταση.  

Μάλιστα, μέχρι στιγμής από το πρόγραμμα έχουν εντοπιστεί 73 κρούσματα, με τα 27 εξ αυτών να έχουν ανακοινωθεί χθες βράδυ από το Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά τα 27 κρούσματα ανά επαρχία

-Από 1.027 δείγματα που λήφθηκαν στην Επαρχία Λεμεσού στο πλαίσιο ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εντοπίστηκαν 18 κρούσματα.

-Από 191 δείγματα που λήφθηκαν στην Επαρχία Πάφου στο πλαίσιο ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εντοπίστηκαν 2 κρούσματα.

-Από 864 δείγματα που λήφθηκαν στην Επαρχία Λευκωσίας στο πλαίσιο ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εντοπίστηκαν 4 κρούσματα.

-Από 302 δείγματα που λήφθηκαν στην Επαρχία Λάρνακας στο πλαίσιο ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εντοπίστηκαν 2 κρούσματα.

-Από 270 δείγματα που λήφθηκαν στην Επαρχία Αμμοχώστου στο πλαίσιο ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εντοπίστηκε 1 κρούσμα.

Τα σημεία όπου γίνονται σήμερα τα τεστ:

Από εκεί και πέρα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης που παρατηρήθηκε χθες σε συγκεκριμένα σημεία, όπως ο χώρος στάθμευσης πρώην Πισσαρίδη στην Λεμεσό και το ΓΣΠ στην Λευκωσία, το Υπουργείο Υγείας αύξησε τα σημεία όπου θα διενεργούνται σήμερα δειγματοληψίες για τους εργαζόμενους που εξαιρούνται για μετακίνηση.

Τα σημεία δειγματοληψίας που λειτουργούν σήμερα  καθώς και το ωράριο λειτουργίας τους, είναι διαθέσιμα στον πιο κάτω πίνακα:Επιμέλεια: Νικόλας Πέτρου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.