Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Ξέμειναν από τεστ και στο ΓΣΠ αλλά οι Λευκωσιάτες περίμεναν υπομονετικά [BINTEO]

Στάλθηκαν επιπλέον τεστ και στα δύο σημεία και τώρα λειτουργούν κανονικά.

Αναστάτωση σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε 2 σημεία όπου πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές εξετάσεις COVID-19 για τους εργαζομένους πoυ διακινούνται κατ’ εξαίρεση από και προς Λεμεσό και Πάφο.

Όπως μαθαίνουμε, στο σημείο όπου πραγματοποιούνται οι εξετάσεις στον πρώην Πισσαρίδη στη Λεμεσό, ο υπεύθυνος ενημέρωσε τους πολίτες ότι κόντευαν να λείψουν τα τεστ με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και όσοι ήταν εκεί έγιναν ένα κουβάρι και προσπαθούσαν να αρπάξουν ένα έντυπο για να προλάβουν να κάνουν την εξέταση.

Σε επικοινωνία μας με αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Υγείας, μας αναφέρθηκε πως δεν χρειαζόταν να προκληθεί τέτοια αναστάτωση αφού εντός μερικών λεπτών μετά από την ώρα που διαπιστώθηκε ότι έμειναν μόνο 100 τεστ, στάλθηκαν κι άλλα τεστ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παρευρισκομένων.Ξέμειναν και στο ΓΣΠ στη Λευκωσία

Όπως και στο πιο πάνω σημείο της Λεμεσού έτσι και στο ΓΣΠ στη Λευκωσία όπου πραγματοποιούνταν εργαστηριακές εξετάσεις κορωνοϊού στους εργαζομένους, παρατηρήθηκε έλλειψη γύρω στις 16.20 το απόγευμα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους πολίτες στη Λεμεσό, στη Λευκωσία οι εργαζόμενοι παρέμειναν ψύχραιμοι και περίμεναν μέχρι το Υπουργείο Υγείας να αποστείλει επιπλέον τεστ.

Σε ενημέρωση που λάβαμε από το Υπουργείο Υγείας, γύρω στις 17.15, στάλθηκαν επιπλέον τεστ πριν από λίγη ώρα και στα δύο σημεία και τώρα λειτουργούν κανονικά.Αναστάτωση σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε 2 σημεία όπου πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές εξετάσεις COVID-19 για τους εργαζομένους πoυ διακινούνται κατ’ εξαίρεση από και προς Λεμεσό και Πάφο.

Όπως μαθαίνουμε, στο σημείο όπου πραγματοποιούνται οι εξετάσεις στον πρώην Πισσαρίδη στη Λεμεσό, ο υπεύθυνος ενημέρωσε τους πολίτες ότι κόντευαν να λείψουν τα τεστ με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και όσοι ήταν εκεί έγιναν ένα κουβάρι και προσπαθούσαν να αρπάξουν ένα έντυπο για να προλάβουν να κάνουν την εξέταση.

Σε επικοινωνία μας με αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Υγείας, μας αναφέρθηκε πως δεν χρειαζόταν να προκληθεί τέτοια αναστάτωση αφού εντός μερικών λεπτών μετά από την ώρα που διαπιστώθηκε ότι έμειναν μόνο 100 τεστ, στάλθηκαν κι άλλα τεστ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παρευρισκομένων.Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, αναφέρει πως «όντως παρατηρήθηκε καθυστέρηση σε δύο σημεία (ΓΣΠ στη Λευκωσία κ Πισσαρίδης στη Λεμεσό) λόγω μαζικής προσέλευσης, ενώ στα υπόλοιπα κέντρα η δειγματοληψία έγινε απρόσκοπτα.»

Σημείωσε δε, πως «έχουμε αυξήσει τα σημεία ακριβώς για να διευκολυνθεί ο κόσμος.» 


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.