Προσοχή: Μη ελεγχθέν νερό στην αγορά

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για το εμφιαλωμένο νερό με εμπορική επωνυμία «πηγή ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ» το οποίο κυκλοφορεί σε συσκευασία πλαστικής φιάλης 18,9 λίτρων. Εμφιαλωτής του νερού αναφέρεται ο κ. Π. Ιωάννου – Κάτω Πλάτρες.

 
Το Υπουργείο Υγείας καλεί το καταναλωτικό κοινό που πιθανό να έχει στην κατοχή του το εν λόγω νερό ανεξαρτήτως παρτίδας, όπως αποφύγει την κατανάλωσή του.
 
Σημειώνεται ότι στον Υπεύθυνο Επιχείρησης του Εμφιαλωτηρίου έχει επιβληθεί αναστολή λειτουργίας μέχρι την πλήρη συμμόρφωση του με τις υποδείξεις των Υγειονομικών Υπηρεσιών και επιπρόσθετα θα ληφθούν και μέτρα επιβολής εναντίον του.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.