Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Εξαλείψτε τους κινδύνους απλά, γρήγορα και ηλεκτρονικά

Διαδραστικά εργαλεία εκτίμησης κινδύνων στους χώρους εργασίας, προσφέρουν δωρεάν στους εργοδότες, το τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Έργασίας, και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία.

Με τίτλο εξαλείψτε τους κινδύνους, απλά, γρήγορα και ηλεκτρονικά, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, προσφέρει δωρεάν το εργαλείο OiRA COVID-19, για διευκόλυνση των Εργοδοτών στην συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία, αλλά και για βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας. 

Δημήτρης Κώστα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.