ΑΚΕΛ: Εκστρατεία «από σπίτι σε σπίτι»

 

 

 

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, συνήλθε σήμερα για περισσότερες από τρεις ώρες και ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο δρόμο προς τις Προεδρικές Εκλογές του Φεβρουαρίου.

Λακωνική ήταν η δήλωση στην οποία προέβη, αμέσως μετά, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης.

Τα θέματα αφορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αποτίμηση της μέχρι σήμερα εικόνας του προεκλογικού σκηνικού και της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά.

Στο ΑΚΕΛ έχουν ήδη αρχίσει εκστρατεία από σπίτι σε σπίτι, για προβολή της υποψηφιότητας.

Στην Κεντρική Επιτροπή συζητήθηκε και το θέμα της μεγαλύτερης προώθησης του Σταύρου Μαλά στο εκλογικό σώμα, ενώ αναλύθηκε και πόσο η οικονομική κρίση επηρεάζει την εκστρατεία του κόμματος.

Ο ίδιος ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας το πρωί επισκέφθηκε την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, συζητώντας με τον Αμερικανό Πρέσβη κυρίως για το Κυπριακό.

Στο πλαίσιο επαφών που έχει με τις πρεσβείες των χωρών μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, ο κύριος Μαλάς είχε συνάντηση και με τον πρέσβη της Γαλλίας.

Νωρίτερα: 

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, συνεδρίασε σήμερα, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και συζήτησε τα επόμενα βήματα του κόμματος, σε ότι αφορά τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές.

Μεταξύ άλλων, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, θεωρεί ότι τα οικονομικά δεδομένα λειτουργούν αρνητικά για τον Υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρο Μαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία του κόμματος, που σκοπό έχει την επικοινωνία με δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του κόμματος.

 

 

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.