Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη στην θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού

Συνεχίστηκαν σήμερα οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο της παρουσίας της Βρετανικής Ναυτικής Δύναμης.

Συνεχίστηκαν σήμερα, με τη δεύτερη και κύρια Επίδειξη Δυνατότητων (Capabilities Demonstration), οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο της παρουσίας της Βρετανικής Ναυτικής Δύναμης «Littoral Readiness Group  Experimentation» - [LRG(X)] η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Λεμεσού και σε αυτή συμμετείχαν Πλωτά και Πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ), του Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ) και ναυτική Μονάδα της Γαλλίας.

Την αεροναυτική δραστηριότητα παρακολούθησε από το HMS ALBION, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Stephen Lille, οι Ακόλουθοι Άμυνας του ΗΒ και ΗΠΑ, ο Διοικητής των Βρετανικών Βάσεων, ο Διοικητής Ναυτικού της ΕΦ, ο Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης, καθώς και αντιπροσωπεία αξιωματικών της ΕΦ.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.