Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Τρέχουν οι καθηγητές να προλάβουν την περσινή ύλη, λέει η ΠΣΕΜ σε επιστολή της στον Υπ. Παιδείας

Χαρακτηρίζει μάλιστα πρόχειρα τα μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία ακόμα και αν υπήρχε το περιθώριο χρόνου προετοιμασίας.

Η ΠΣΕΜ σε επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, τον Πρόεδρο και τα μέλη Επιτροπής Παιδείας Βουλής, Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, τον Διευθυντή Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, τη Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων, Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου,  τις Επαρχιακές Συντονιστικές Επιτροπές Μαθητών, τα ΚΜΣ Λυκείων, Τεχνικών Σχολών και εξατάξιων Γυμνασίων αναφέρει ότι τα μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία είναι πρόχειρα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε το περιθώριο χρόνου προετοιμασίας.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.