Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Η κυπριακή Βιομηχανία σε νέα εποχή [ΒΙΝΤΕΟ]

Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της βιομηχανίας της Κύπρου αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης και γι αυτό εφαρμόζεται ήδη νέα βιομηχανική πολιτική με ορίζοντα το 2030.

Η κυπριακή βιομηχανία στη νέα εποχή. Αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης σύμφωνα με την Υπουργό Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, η οποία σημείωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της κυπριακής βιομηχανίας με χρονικό ορίζοντα το 2030. 

«Αποσκοπώντας σε μια κυπριακή βιομηχανία πιο ευέλικτη, εξωστρεφή και τεχνολογικά ανεπτυγμένη, όπου έμφαση θα δίδεται πλέον στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής προστιθέμενης αξίας», ανέφερε η κα Πηλείδου.

Μιλούσε στην εκδήλωση παράδοσης 11 βαρέων οχημάτων Caterpillar, τελευταίας τεχνολογίας και αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ, από την CTC Automotive Ltd, στα Λατομεία Λατούρος. 

«Αυτά τα σκληροτράχηλα εργαλεία, εξαιρετικής ποιότητας, μας κάνουν υπεραισιόδοξους για το μέλλον και από εδώ και στο εξής, έχουμε ένα πολύ καλό σύμμαχο για να παλέψουμε τις καθημερινές δυσκολίες», σημείωσε ο κ. Λατούρος.

«Με αγορές πέραν των 100 καινούριων μηχανημάτων και ηλεκτρογεννητριών, συνολικής αξίας πέραν των 35 εκ., ο Ομιλος Λατούρος είναι ο πιο σημαντικός πελάτης και συνεργάτης των φημισμένων Caterpillar στην Κύπρο», ανέφερε με τη σειρά του Γενικός Διευθυντής CTC Automotive, Γιώργος Κοζάκος. 

«Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έχετε στο CTC Automotive», είπε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου, Νίκος Σιακόλας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν αρχηγοί κομμάτων και επιχειρηματικοί παράγοντες της Κύπρου, αλλά και η Πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο. 

«Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Κ.Δ συνεχίζουν να επεκτείνουν την στρατηγική μας συνεργασία, αλλά δεν μπορεί να ανθίσει ως πραγματική στρατηγική συνεργασία, χωρίς την παράλληλη ανάπτυξη των οικονομικών μας δεσμών», ανέφερε η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Judith Garber.

Φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια παρουσίας της Caterpillar στην Κύπρο και στην εκδήλωση παρέστη και εκπρόσωπος της εταιρείας από το γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.