Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας εντάχθηκε στην ΟΕΒ

Ο ΟΚΥπΥ θα έχει την πλήρη στήριξη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εντάχθηκε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Ο ΟΚΥπΥ με 7,000 περίπου εργαζόμενους συνιστά σήμερα τον μεγαλύτερο εργοδότη μετά την Κυβερνητική μηχανή και φυσιολογικά εντάσσεται στην μεγαλύτερη εργοδοτική Οργάνωση της Κύπρου.

Στην αποστολή του Διοικητικού του Συμβουλίου και της ανώτατης εκτελεστικής του ηγεσίας για αυτονόμηση και διαχείριση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, της υπηρεσίας ασθενοφόρων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ο ΟΚΥπΥ θα έχει την πλήρη στήριξη της ΟΕΒ.

«Η επιτυχία της δύσκολης αποστολής του ΟΚΥπΥ είναι θεμελιώδους σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος υγείας και για την διασφάλιση ψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη για όλο τον λαό της Κύπρου», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΕΒ.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Μάριος Παναγίδης και Χρίστης Λοϊζίδης αντίστοιχα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή της ΟΕΒ, Γιώργο Πέτρου και Μιχάλη Αντωνίου.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.