Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Σε απόγνωση το προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς λόγω υποστελέχωσης

Το εν ενεργεία προσωπικό μάλιστα δηλώνει πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σημείο «υπερκόπωσης» .

Στο επίκεντρο εκ νέου εξ΄ αφορμής της αναζωπύρωσης της πανδημίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. Το γεγονός πως ο αριθμός των νοσηλευόμενων παρουσιάζει αυξητική τάση οδηγεί στην ανάγκη για επαρκή στελέχωση, αίτημα που σύμφωνα με το προσωπικό επί του παρόντος δεν εισακούεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, αυτή την στιγμή στο Νοσοκομείο Αναφοράς για ολόκληρο το παράρτημα που είναι επιφορτισμένο με τη διαχείριση περιστατικών κορωνοϊύ απασχολούνται 31 νοσηλευτές, γεγονός που ισοδυναμεί με μόλις δυο κλινικές.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ζήτημα υποστελέχωσης προκύπτει και σε άλλες κατηγορίες έμψυχου δυναμικού, όπως είναι καθαρίστριες, κλητήρες και βοηθοί θαλάμου.

Το εν ενεργεία προσωπικό μάλιστα δηλώνει πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σημείο «υπερκόπωσης» λόγω ακριβώς των συνθηκών που παρατηρούνται και του φαινομένου της υποστελέχωσης.

Σήμερα στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 24 ασθενείς εκ των οποίων τέσσερεις στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας . Την ίδια ώρα στο Κέντρο Αποκατάσταση Eden στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 59 ασθενείς.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.