Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Μέτρα διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού, ζητά από Αρχηγό Αστυνομίας ο ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ

«Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος δηλώνει ετοιμότητα να συνεργαστεί με την Αστυνομία και τα συναρμόδια Υπουργεία και να υποβάλει εισηγήσεις που θα στοχεύουν στην κατεύθυνση της αποτελεσματικής προστασίας όλων»

Όπως προχωρήσει στην άμεση λήψη μέτρων διαχείρισης θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού, ανάμεσα στις γραμμές των Σωμάτων Ασφαλείας, με στόχο την αποτελεσματική προστασία της δημόσιας υγείας, καλεί τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος, μέλος της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου – ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του, ο ΚΑΣ – ΑΣΔΥΚ στην επιστολή του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας αναφέρει ότι ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ, με αγωνία, διαπιστώνει ότι η κατάσταση με την εξάπλωση της πανδημίας στα Σώματα Ασφαλείας εκτροχιάζεται, «για αυτό και σας καλούμε όπως άμεσα προχωρήσετε στη λήψη των ακόλουθων μέτρων να ζητηθεί η συνεργασία του Υπουργείου Υγείας για καταρτισμό ειδικού πρωτοκόλλου διαχείρισης της κατάστασης, σε περίπτωση εντοπισμού θετικού κρούσματος, διαφοροποίηση του ωραρίου εργασίας των εργαζομένων στα διάφορα τμήματα, κωδικοποίηση κατευθυντήριων γραμμών σε περίπτωση εντοπισμού θετικών κρουσμάτων στις γραμμές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».
 

«Η υιοθέτηση των προτεινόμενων, από τον ΚΑΣ, μέτρων στοχεύουν στην αποτελεσματική προστασία των αστυνομικών και των πυροσβεστών, αλλά και ευρύτερα της δημόσιας υγείας στη χώρα μας», αναφέρεται.

Προειδοποιούμε, συνεχίζει η επιστολή, «ότι αν δεν ληφθούν εγκαίρως άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης, τότε δυστυχώς, σε λίγες ώρες είναι ορατός ο κίνδυνος να μην υπάρχει προσωπικό να εργαστεί στην πρώτη γραμμή των Σωμάτων Ασφαλείας».

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, γίνεται αντιληπτό ότι, θα καταρρεύσει το σύστημα ασφάλειας του πολίτη, της δημόσιας τάξης και του κράτους, προστίθεται. 

«Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος δηλώνει ετοιμότητα να συνεργαστεί με την Αστυνομία και τα συναρμόδια Υπουργεία και να υποβάλει εισηγήσεις που θα στοχεύουν στην κατεύθυνση της αποτελεσματικής προστασίας όλων», καταλήγει.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.