Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

«Η τελευταία εβδομάδα στο Νοσοκομείο Αναφοράς είναι δύσκολη»

Η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αναφοράς ανέφερε πως χρειάζεται περισσότερη στήριξη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους αρμόδιους.

Το Νοσοκομείο Αναφοράς χρειάζεται περισσότερη στήριξη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη.
 
Πρόσθεσε πως «οι συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δικοί τους άνθρωποι βρίσκονται σε καλά χέρια και να μην ανησυχούν. Το νοσηλευτικό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και δίνει το ανθρώπινο μέγιστο δυνατό για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς».
 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως «η τελευταία εβδομάδα στο Νοσοκομείο Αναφοράς είναι δύσκολη, επειδή οι νοσηλευτές καλούνται να εργαστούν διπλές βάρδιες. Υπάρχουν τρεις γιατροί που εργάζονται σε 24ωρη βάση, ενώ ορισμένες φορές χρειάζεται η παρουσία και των τριών στο Νοσοκομείο».
 
Ανέφερε ακόμα ότι «όλο το προσωπικό εργάζεται πολύ σκληρά και έχει πάθει υπερκόπωση, ενώ οι 8 νοσηλευτές που άρχισαν σήμερα δουλειά στο Νοσοκομείο Αναφοράς, αποτελούν τονωτική ένεση. Ωστόσο το Νοσοκομείο χρειάζεται και αναμένει μεγαλύτερη στήριξη» από τους αρμοδίους.
 
Σύμφωνα με την κα. Χατζηγιάννη, «σήμερα στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται συνολικά 22 ασθενείς με κορωνοϊό, αφού από τα 24 άτομα που είχαμε το πρωί, δύο έλαβαν εξιτήριο και μεταφέρθηκαν σπίτι τους. Από τους 22 ασθενείς οι τέσσερις βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.