Υπ. Ενέργειας Κύπρου και Ελλάδας συναντήθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι δύο τους επιβεβαίωσαν κατά τη συνάντηση τους την πρόθεση τους για υπογραφή Μνημονίου μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, για την προώθηση του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης EuroAfrica Interconnector.

Την πρόθεσή τους για υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, για την προώθηση του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης EuroAfrica Interconnector, επιβεβαίωσαν σήμερα οι Υπουργοί Ενέργειας Κύπρου και Ελλάδας, Νατάσα Πηλείδου και Κωστής Χατζηδάκης, αντίστοιχα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου και ο Έλληνας Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της 8ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.
 

Κατά τη συνάντηση, οι δύο Υπουργοί είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα θέματα ενέργειας, όπως τη συμμετοχή των δύο χωρών στο East Mediterranean Gas Forum, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τα Έργα Κοινού Ενδιαφέροντος EastMed Pipeline και EuroAsia Interconnector.
 
Εξάλλου, σε ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Υπουργός Ενέργειας αναφέρει: «Εποικοδομητική συζήτηση σήμερα με τον φίλο, Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας @K_Hatzidakis. Μεταξύ άλλων, επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας για υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ #Κύπρου, #Ελλάδας & #Αιγύπτου, για προώθηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης @EuroAfrica_HVDC».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.