Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε η Έπαλξη Ανασυγκρότησης Κέντρου

 

 Μετά από συζήτηση του πολιτικού σκηνικού σε σχέση με τις Προεδρικές Εκλογές, η Κεντρική Επιτροπή της Έπαλξης Ανασυγκρότησης Κέντρου, αποφάσισε να μην πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου στις Προεδρικές Εκλογές. Ανακοίνωση της Έπαλξης η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει:

Έγινε διεξοδική ανταλλαγή απόψεων και αποφασίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία ότι, όπως παρουσιάζονται σήμερα τα πράγματα, η Έπαλξη δεν θα πάρει θέση υπέρ οποιουδήποτε υποψηφίου και ότι επαφίεται στη συνείδηση των στελεχών, μελών και φίλων της Έπαλξης να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και καθήκον κατά βούληση.
Η Έπαλξη θεωρεί ότι το Φεβρουάριο του 2013 ξεκινά μια καινούργια εποχή και χωρίς οποιαδήποτε φιλοδοξία ή επιθυμία ανάληψης οποιωνδήποτε αξιωμάτων, θα είναι παρούσα με το δικό της πολιτικό λόγο και τις προτάσεις της για το καλό της χώρας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι την Έπαλξη ενδιαφέρει η ορθή πορεία του Κυπριακού, η ανάκαμψη της οικονομίας και η ανάπτυξη, η σωστή Ευρωπαϊκή παρουσία της Κύπρου και η ορθολογιστική προετοιμασία για εκμετάλλευση των φυσικών πόρων για ευημερία όλων των πολιτών και για διεκδίκηση της επανένωσης της Κύπρου με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.