Η 2η Ιανουαρίου τελευταία μέρα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους

 

 

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 2α Ιανουαρίου 2013.   Έντυπα αιτήσεων μπορούν να εξασφαλιστούν από τα κατά τόπους Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων και των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη, από την Υπηρεσία Εκλογών και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στη διεύθυνση:www.moi.gov.cy.

Η Υπηρεσία Εκλογών υπενθυμίζει εξάλλου ότι στις προσεχείς Προεδρικές της 17ης Φεβρουαρίου και σε τυχόν επαναληπτική εκλογή, θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στο εξωτερικό για τους εκλογείς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο ή θα εγγραφούν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.

Δηλώσεις για ψηφοφορία σε εκλογικά κέντρα στο εξωτερικό μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου στις Πρεσβείες / Προξενεία της Δημοκρατίας στο εξωτερικό, στα κατά τόπους Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων και των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη, την Υπηρεσία Εκλογών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα evars.elections.moi.gov.cy.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.