Ο Ανδρέας Κυριάκου νέος Υπαρχηγός Αστυνομίας (videos)

 

 

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας "ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, διόρισε τον Ανώτερο Αστυνόμο κ. Ανδρέα Κυριάκου στη θέση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας, σε αντικατάσταση του κ. Ανδρέα Ιατρόπουλου ο οποίος έχει αφυπηρετήσει".

Ο νέος Υπαρχηγός γεννήθηκε στις 29/5/1963 στη Λάρνακα και προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 11/4/1982. Υπηρέτησε σε διάφορους Αστυνομικούς Σταθμούς της Λάρνακας και Υπηρεσίες της Αστυνομίας, ενώ διετέλεσε Διοικητής της Μονάδας Προεδρικής Φρουράς και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Μέχρι πρότινος έφερε το βαθμό του Ανώτερου Αστυνόμου.

Το πρωί έδωσε τη νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Προέδρου της επιτροπής Νομικών, Ιωνά Νικολάου, σχετικά με το διορισμό του νέου υπαρχηγού αστυνομίας.

Ο κ. Νικολάου κατηγόρησε ευθέως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι οι λόγοι που διορίστηκε ο κ. Κυριάκου στη θέση του Υπαρχηγού της Δύναμης, είναι κομματικοί.

Λεπτομέρειες από τη σημερινή διαβεβαίωση του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας καθώς και η σφοδρή αντίδραση του Ιωνά Νικολάου, στο πιο κάτω βίντεο: 

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.