Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

«Έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα που τραγούδησε τον πόθο των Κερυνειωτών για επιστροφή

Απεβίωσε σε η Μικρασιάτισσα Ευαγγελία Πιτσιλλίδου. «Αιωνία θα είναι η μνήμη σου»

«Έφυγε» από τη ζωή η Ευαγγελία Πιτσιλλίδου μέλος της χορωδίας του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία θανάτου της, «έφυγε σήμερα πρωί για το μεγάλο ταξίδι, στον τόπο αναπαύσεως που ετοιμάστηκε γι’ αυτήν στους ουρανούς, η αγαπημένη μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΔΟΥ.  Η Μικρασιάτισσα στην καταγωγή, κυρία,   με τη ζεστή καρδιά ,που τραγούδησε τον πόθο των Κερυνειωτών για επιστροφή μέσα από τη χορωδία του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια.»

«Η Κερύνεια και ο αντικατοχικός αγώνας του Σωματείου μας για την απελευθέρωσή της, την ώθησε να ενταχθεί από τις πρώτες γυναικείες φωνές (ΑΛΤΟ), στη χορωδία μας αρχές το 1981, Δυστυχώς ο κλονισμός της υγείας της την υποχρέωσε να διακόψει. Γνωρίζουμε όμως ότι και εν μέσω της δοκιμασίας της μας σκεφτόταν. Μας έλειψε η Ευαγγελία και ως χορωδός, και ως συναγωνίστρια στον αγώνα μας, αλλά και ως άνθρωπος.  Αφού δεν ήταν γραφτό να επανέλθει της ευχόμαστε καλό ταξίδι στα ουράνια όπου της έχει ετοιμασθεί τόπος αναπαύσεως. Εκεί που πας θα συναντήσεις και άλλους  χορωδούς συναγωνιστές που και αυτοί  μας έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες  που κάμναμε μαζί. Αιωνία θα είναι η μνήμη σου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ. Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει.»

Η κηδεία της θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ , 19.10.2020, η ώρα 4.30μμ στην Εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά.

Είναι επιθυμία της οικογένειας όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια, στο λογαριασμό  της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, 011501003303.  (IBAN CY09 0020 0115 0000 0001 00330300) Παρακαλούμε δηλώνετε στην τράπεζα όνομα και ότι είναι εισφορά εις μνήμη της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΟΥ  για να δοθεί κατάλογος εισφορέων στην οικογένεια και απόδειξη όπου χρειασθεί.

Η Αδούλωτη Κερύνεια εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στο σύζυγο Μιχάλη, τα παιδιά και τα εγγόνια της.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.