Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων Κύπρου

Εκδήλωση για τον εορτασμό των σαράντα χρόνων από τη δημιουργία του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας προς τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων Κύπρου μετέφερε, εκπροσωπώντας τον Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου, η Κλινική Ψυχολόγος, Δέσπω Λεωνίδου, μιλώντας στην εκδήλωση του Συνδέσμου για τον εορτασμό των 40 χρόνων από τη δημιουργία του, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020. 

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου που εκδόθηκε τη Δευτέρα αναφέρει ότι «στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στον Σύνδεσμο, αλλά και στην επιστήμη της ψυχολογίας», το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό αυτό Συμβούλιο απαρτιζόταν από την τους Λυγία Πούλλου, Χαράλαμπο Τζιόγκουρο, Αννα Πετρίδου, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Κώστα Κοιρανίδη, Λυγία Πούλλου και Χαράλαμπος Τζιόγκουρος ανέλυσαν το ιστορικό δημιουργίας του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου αλλά και τις δράσεις στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.