Καταγγελία Γεν. Αντιπροσώπου ΟΕΛΜΕΚ: Επιθεωρήτρια του Υπ. Παιδείας τον καλούσε να αποσύρει της υποψηφιότητα του

Η ΟΕΛΜΕΚ τονίζει πως καταδικάζει ανεπιφύλακτα τέτοιες ανεπίτρεπτες και εκφοβιστικές συμπεριφορές.

Την καταγγελία Γενικού Αντιπροσώπου της ΟΕΛΜΕΚ, πως επιθεωρήτρια του Υπουργείου Παιδείας τον καλούσε να αποσύρει την υποψηφιότητα του  για την εκλογική διαδικασία της 24ης Σεπτεμβρίου εξέτασε η Γραμματεία της εκπαιδευτικής οργάνωσης.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ η Γραμματεία της Οργάνωσης κατά τη σημερινή της συνεδρία εξέτασε, μεταξύ άλλων θεμάτων, και το ζήτημα της καταγγελίας στην οποία προβεί ο υποψήφιος Γενικ. Αντιπρόσωπος της ΟΕΛΜΕΚ σε βάρος Επιθεωρήτριας του ΥΠΠΑΝ, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο τον κάλεσε να αποσύρει την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ που διεξήχθηκαν προ τεσσάρων ημερών.

Η ΟΕΛΜΕΚ τονίζει πως καταδικάζει ανεπιφύλακτα τέτοιες ανεπίτρεπτες και εκφοβιστικές συμπεριφορές σε βάρος υποψήφιου Γεν. Αντιπρόσωπου της ΟΕΛΜΕΚ, που προσβάλουν το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και καλεί τον Υπουργό Παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.