Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Επιστολή γ.γ. ΑΚΕΛ σε Υπ. Υγείας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αμμοχώστου [ΒΙΝΤΕΟ]

Επιβάλλεται η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Επιβάλλεται η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, επισημαίνει σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σημειώνοντας πως για το εν λόγω ζήτημα απέστειλε επιστολή ο γ.γ. του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, προς τον Υπουργό Υγείας και στον ΟΚΥπΥ.

Συγκεκριμένα, ο κος Στεφάνου αναφέρει: «ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τη φωνή παραγόντων και κατοίκων της περιοχής Αμμοχώστου, αλλά και με τη φωνή του προσωπικού του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσηλευτήριο.»

Προσθέτει δε, πως «για τα προβλήματα και την ανάγκη ενίσχυσης του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, έχει αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Υγείας και στον ΟΚΥΠΥ ο ΓΓ του Κόμματος, Άντρος Κυπριανού, όταν επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή.»

Ο κος Στεφάνου επισημαίνει πως «το Νοσοκομείο πρέπει να ενισχυθεί έτσι ώστε αφενός, να μπορεί να λειτουργήσει πλήρως ως νοσοκομείο αναφοράς και αφετέρου, να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε όλες τις υπόλοιπες ανάγκες που υπάρχουν.»

«Σημαντικά τμήματα του Νοσοκομείου, όπως είναι το παιδιατρικό, το γυναικολογικό, το παθολογικό, η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα και αδυνατούν να παρέχουν υπηρεσίες υγείας στον πληθυσμό της περιοχής», υπογραμμίζει.

Τονίζει δε, πως «το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥΠΥ επιβάλλεται επίσης να εγκύψουν, επιτέλους, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτήρια σε συνθήκες ΓΕΣΥ και να τα επιλύσουν, πριν να είναι αργά.»


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.