Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών στη μεταφορά νερού από Τουρκία στα κατεχόμενα

Η αναβολή προκάλεσε μεγάλα προβλήματα σε αρκετές περιοχές στα κατεχόμενα που υποφέρουν από λειψυδρία.

Η προγραμματισθείσα για σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, μεταφορά νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, ανέφερε ο «υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων» Ντουρσούν Ογούζ.
 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Kıbrıs Postası γράφει ότι ο κ. Ογούζ, μιλώντας στην Kıbrıs Postası TV, δήλωσε ότι η ημερομηνία μεταφοράς του νερού θα καθοριστεί από το Κρατικό Τμήμα Υδάτων της Τουρκίας (DSI).
 

Όπως είπε, κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με τις καιρικές συνθήκες που δεν εξαρτώνται από τον ανθρώπινο παράγοντα.
 
Αναφέροντας πως είναι το Κρατικό Τμήμα Υδάτων της Τουρκίας που θα καθορίσει την τελική ημερομηνία μεταφοράς νερού, ο κ. Ογούζ δήλωσε ότι έχει αρχίσει η συναρμολόγηση του τελευταίου σωλήνα που είχε παρουσιάσει βλάβη. Πρόσθεσε επίσης πως μόλις ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση των αγωγών, το νερό θα αρχίσει να ρέει στα κατεχόμενα εντός 16-18 ωρών.
 
Τέλος, ερωτηθείς αν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερτογάν ενδέχεται να επισκεφθεί τα κατεχόμενα με την ευκαιρία της επανέναρξης της μεταφοράς του νερού, ο κ. Ογούζ δήλωσε πως αυτή την πληροφορία μπορεί να τη δώσει μόνο η Τουρκική Δημοκρατία.
 
Κάτω από τον τίτλο «Δεν υπάρχει νερό», η Yeni Düzen γράφει εξάλλου ότι η αναβολή προκάλεσε μεγάλα προβλήματα σε αρκετές περιοχές στα κατεχόμενα που υποφέρουν από λειψυδρία.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.