Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Σειρά επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων είχε ο Υπουργός Παιδείας [ΒΙΝΤΕΟ]

Αντικείμενο συζήτησης οι προεργασίες που γίνονται για το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Για την προεργασία που έχει γίνει για το Υφυπουργείο Πολιτισμού, που θα δημιουργηθεί μετά από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς σε διαδοχικές συναντήσεις ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Πρόδρομος Προδρόμου. 

Σύμφωνα με τον υπουργό  « ο στόχος είναι να καταλήξουμε σε μια νομοθετική πρόταση που θα είναι και ιδρυτική πρόταση της επόμενης ημέρας για τα πολιτιστικά πράγματα με την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση». 

Η αρχή έγινε με το ΑΚΕΛ και το Γενικό Γραμματέα του κόμματος Άντρο Κυπριανού.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Κυπριανού δήλωσε πως  « ως ΑΚΕΛ, θεωρούμε ότι ο πολιτισμός διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε μια σύγχρονη κοινωνία και αν λειτουργήσει σωστά με γρήγορους ρυθμούς και η κυπριακή κοινωνία πρέπει να δώσει περισσότερη σημασία στα ζητήματα του πολιτισμού». 

Επόμενος σταθμός του κυρίου Προδρόμου η ΕΔΕΚ, όπου είχε συνάντηση με το Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε ότι  «με αυτή την ευκαιρία, από την πλευρά της ΕΔΕΚ δηλώσαμε απερίφραστα ότι σαφώς είμαστε θετικοί στη σύσταση και λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού και την ίδια στιγμή καταθέσαμε μια σειρά από προτάσεις στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνέργειας που θέλουμε να επιδείξουμε». 

Ο Υπουργός Παιδείας συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο. 

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ τόνισε ότι « είχαμε φυσικά την ευκαιρία να εκφράσουμε κάποιες επιφυλάξεις σε σχέση με την δομή που θα έχει το Υφυπουργείο για το κατά πόσο αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να προχωρήσουμε με την δημιουργία ενός Υφυπουργείου Πολιτισμού».

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, θα υπάρξει διάλογος και με άτομα που πολιτισμού ώστε να εμπλουτιστεί η προεργασία για το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Ντέπυ Νικολάου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.