Ξεκίνησε η απογραφή γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων 2020

Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θεωρούνται απαραίτητες για την παρακολούθηση των διαρθρωτικών αλλαγών που έχουν επέλθει στον γεωργικό τομέα.

Τη συλλογή στοιχείων για την Απογραφή Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων 2020 ξεκίνησε η Στατιστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απογραφή γεωργίας και κτηνοτροφίας διεξάγεται σε όλα τα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με βάση τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2018/1091 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τις ενοποιημένες στατιστικές για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, προκειμένου να εξεταστούν οι τάσεις στη διάρθρωση των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.