Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Στον αέρα η πρόσληψη 200 συμβασιούχων οπλιτών και η απόλυση προς φοίτηση στο Ην. Βασίλειο [ΒΙΝΤΕΟ]

Εξαιρετικά αμφίβολη η προσπάθεια του Υπουργείου Άμυνας για έγκριση από τη Βουλή συμπληρωματικού προϋπολογισμού για την πρόσληψη ΣΥΟΠ.

Δεν φαίνεται να συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία για να υπερψηφιστεί την Παρασκευή, ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός για την πρόσληψη 200 Συμβασιούχων Οπλιτών, στη θέση των στρατεύσιμων που προτίθενται να αιτηθούν αναστολή θητείας. Η δε προειδοποίηση του υπουργείου Άμυνας ότι η έγκριση του προϋπολογισμού αποτελεί προϋπόθεση για την αποδέσμευση των εθνοφρουρών, ανέβασε κατακόρυφα το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης στην επιτροπή Παιδείας στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση έντεχνα μετακυλύει στη Βουλή το βάρος της ευθύνης στα όρια ενός ωμού εκβιασμού για λύση του ζητήματος αλλά και των επιπλοκών που έχουν προκαλέσει οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις», δηλώνει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άντρος Καυκαλιάς.

«Κάποιοι γονείς γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα υπάρξει αυτή η απόφαση και είχαν προχωρήσει στην εγγραφή των παιδιών τους στα Πανεπιστήμια για να δικαιούνται πρόωρη απόλυση», δηλώνει ο Πανίκκος Λεωνίδου, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΔΗΚΟ.

«Απίστευτη προχειρότητα και παροιμιώδη επιπολαιότητα. Έχει δημιουργήσει μία αχρείαστη αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής Φρουρά και έχει πλήξει το ηθικό, ιδιαίτερα των νεοσυλλέκτων», δηλώνει ο Μιχάλης Γιωργαλλάς, βουλευτής κινήματος Αλληλεγγύη.

«Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εκφράζει ξεκάθαρα τη διαφωνία του για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς επηρεάζει αρνητικά την επιχειρησιακή ικανότητα της Εθνικής Φρουράς», δηλώνει ο Γεάδης Γεάδη, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΜ.

Ενδεικτική και η τοποθέτηση του προέδρου της επιτροπής Κυριάκου Χατζηγιάννη, βουλευτή του κυβερνώντος Κόμματος.

«Οποιαδήποτε λύση και αν δοθεί σίγουρα αυτή θα βασίζεται στη βάση αδικιών, διακρίσεων αλλά και προβλημάτων. Τέτοιου είδους αποφάσεις δεν είναι σωστό να λαμβάνονται με αυτό ακριβώς τον τρόπο», δηλώνει ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας, Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, στις 31 Αυγούστου περίπου 290 στρατεύσιμοι εξέφρασαν ενδιαφέρον να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ωστόσο λιγότεροι από 50 ήταν έτοιμοι να αρχίσουν φέτος τις σπουδές τους.


Νεοκλής Νεοκλέους

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.