Δωρεάν μάσκες από τον Δήμο Αγλαντζιάς στους μαθητές των γυμνασίων της περιοχής

Προμήθευσε με 800 προστατευτικές μάσκες τους μαθητές των δύο γυμνάσιων που βρίσκονται στα δημοτικά́ όρια της Αγλαντζιάς.

Με στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού́ της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Αγλαντζιάς προμήθευσε με 800 προστατευτικές μάσκες τους μαθητές των δύο γυμνάσιων που βρίσκονται στα δημοτικά́ όρια της Αγλαντζιάς.

Ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς αναφέρει ότι τις προστατευτικές μάσκες παρέδωσαν σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψης στα δύο γυμνάσια της Αγλαντζιας, ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, συνοδευόμενος από́ μέλη του Δημοτικού́ Συμβουλίου, τον Δημοτικό́ Γραμματέα Χάρη Τσαγγαρίδη και τον Αντιπρόεδρο της Σχολικής Εφορίας, Δημήτρη Ιωάννου.

Οπως δήλωσε ο  Δήμαρχος Αγλαντζιάς  η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα και τις συνήθειες όλων μας, δημιουργώντας σοβαρά́ προβλήματα και ευχήθηκε να επιστρέψουμε σε συνθήκες ομαλότητας το συντομότερο.

«Από την πλευρά μας ως Δήμος Αγλαντζιάς θεωρήσαμε ελαχίστη υποχρέωσή μας να προμηθεύσουμε τους μαθητές μας με προστατευτικές μάσκες, σε μια κίνηση με συμβολικό́ χαρακτήρα»  είπε ο Δήμαρχος.

Ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά́, «καλή́ σχολική́ χρονιά́ με την ελπίδα να επιστρέψουμε το συντομότερο σε συνθήκες ομαλότητας, σημειώνοντας ότι ως τότε, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο καθένας από́ εμάς ανεξαρτήτως ηλικίας είναι να προστατεύσει τον εαυτό́ και τους γύρω του και αυτό ήταν το νόημα πίσω από́ αυτή́ μας την απόφαση».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...