Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης Αντικαρκινικού Συνδέσμου [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνεχίζεται μέχρι και τις 13 η εκστρατεία του αντικαρκινικού Συνδέσμου και της Τράπεζας Κύπρου με τίτλο «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο», η οποία αντικαθιστά την Πορεία Χριστοδούλας που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊου.

Υπό τον τίτλο «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο» και κάτω υπό ιδιάζουσες συνθήκες πραγματοποιείται η εκστρατεία του αντικαρκινικού Συνδέσμου και της Τράπεζα Κύπρου που φέτος αντικαθιστά την Πορεία Χριστοδούλας η οποία ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μall of Cyprus στη Λευκωσία, υπό τους ήχους της Συμφωνικής ορχήστρας νέων, Υπουργός Υγείας, εκπρόσωποι κομμάτων και οργανωμένων συνόλων παρέδωσαν εισφορές συμβάλλοντας στον αγώνα ζωής που δίνουν καθημερινά οι χιλιάδες καρκινοπαθείς συνάνθρωποί μας.

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου είπε ότι «με τη σημερινή μας παρουσία, τη συμβολική οικονομική βοήθεια σήμερα, αλλά και την πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για έκτακτη οικονομική προσφορά 500,000 ευρώ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου η πανδημία του κορωνοϊού έχει μειώσει δραματικά τα έσοδα του συνδέσμου γι’ αυτό και διοργανώνονται εκδηλώσεις όπως την σημερινή με στόχο την οικονομική του ενίσχυση.

Ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, Αδάμος Αδάμου, επισήμανε πως «έχουμε πολλά ακόμα να κάμουμε, 10 κρεβάτια δεν τα λειτουργούμε γιατί δεν έχουμε να προσλάβουμε το απαραίτητο προσωπικό. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα όλες τις υπηρεσίες. Πιστέψτε με αξίζουν τον κόπο και το αξίζουν και οι καρκινοπαθείς».

Η εκστρατεία «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο θα συνεχιστεί μέχρι την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.


Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.