Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Υπέρ του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος ΟΕΒ και ΚΕΒΕ [ΒΙΝΤΕΟ]

Πέτρος Πέτρου και Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, τάχθηκαν ανεπιφύλακτα εναντίον της πρότασης Συλλούρη για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του προγράμματος πολιτογραφήσεων.

Στην παρουσία εκπροσώπων εκατό και πλέον φορέων και οργανώσεων, πολλών κλάδων της οικονομίας, όπως υπηρεσίες, τουρισμός, κατασκευές, πανεπιστήμια, ενέργεια, υγεία, εμπόριο, που εργοδοτούν δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους, στο πλαίσιο και του κυπριακού προγράμματος επενδύσεων, έναντι παραχώρησης διαβατηρίων, ΟΕΒ και ΚΕΒΕ επέλεξαν, όχι τυχαία να υποδείξουν τα τεράστια οφέλη στην πραγματική οικονομία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Πέτρος Πέτρου και Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεση τους στην εισήγηση του Προέδρου της Βουλής, για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Επενδυτικού προγράμματος.

«Σίγουρα δεν πρέπει να ανασταλεί, αν ανασταλεί ίσως να μην επανέλθει», τόνισε ο κος Πέτρου.

Το σχέδιο πολιτογραφήσεων, υπέδειξε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, είχε ως αποτέλεσμα να εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία περίπου επτά δισεκατομμύρια ευρώ, βοηθώντας στην ανάκαμψη της οικονομίας μετά το 2013, αλλά και στην στήριξη χιλιάδων επιχειρήσεων και εργαζομένων, κατά την πανδημία.

Η πολιτική πονεί χέρι, κόβει χέρι, πονεί πόδι κόβει πόδι δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Το κυπριακό Επενδυτικό πρόγραμμα, προσφέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και δεν αφορά μόνο τον οικοδομικό τομέα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ.

Είναι τόσο μεγάλη η συμβολή του προγράμματος στην κυπριακή οικονομία, που αγγίζει το τριάντα τοις εκατό, έχοντας κομβικό ρόλο στην επιβίωση και ανάπτυξη της.Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.