Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: 5-11 Οκτωβρίου η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού [ΒΙΝΤΕΟ]

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, την οποία διοργανώνει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από τις πέντε μέχρι τις έντεκα Οκτωβρίου.

Με μήνυμα «Ενημερώσου για να παραμείνει το παιχνίδι διασκέδαση», η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού.

Οι σχετικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 5 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, παρουσιάσεις, διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκου αναφέρει ότι «σκοπός της Αρχής είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και η προστασία του από οποιεσδήποτε επιβλαβείς συνέπειες της ενασχόλησης με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Απώτερος στόχος, είναι η καθιέρωση της Εβδομάδας ως πλατφόρμας ενημέρωσης και διαλόγου για το Ασφαλές Παιχνίδι, καθώς και μια συνέργεια μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, σε ευρύ φάσμα της κοινωνίας: δηλαδή εργαζόμενους στο κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, παίκτες, οικογένεια και φίλους, και την ευρύτερη κοινωνία».

Η κα. Φιάκου επισήμανε πως «η Αρχή τονίζει πως οι δράσεις της Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες και τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».


Δημήτρης Κώστα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.