Επ. Διοικήσεως: Να διασφαλιστούν οι ηλικιωμένοι από ενδεχόμενη αναζωπύρωση του ιού

Τα άτομα τρίτης ηλικίας δεν θα πρέπει να είναι ξεχασμένα, αλλά να τυγχάνουν ισότιμης προστασίας και απόλαυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους σημειώνει η Επίτροπος.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη ότι ο ενδεχόμενος κίνδυνος για νέο κύμα και /ή αναζωπύρωση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ακόμα υπαρκτός, επιβάλλεται όπως η πολιτεία διασφαλίσει μέσω των αρμοδίων Υπηρεσιών και συνεργαζόμενη με όσους διατηρούν Στέγες Ηλικιωμένων ότι τα άτομα τρίτης ηλικίας δεν θα πρέπει να είναι ξεχασμένα, αλλά να τυγχάνουν ισότιμης προστασίας και απόλαυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους χωρίς απομόνωση και με σεβασμό στις επιθυμίες τους, οι οποίες θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στο γενικότερο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της υγείας .
 

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.