Έκκληση για βοήθεια κάνει στην κυπριακή κυβέρνηση Λιβανοκύπρια [ΕΠΙΣΤΟΛΗ]

Κάνει έκκληση στην κυπριακή κυβέρνηση να αρχίσει να εργάζεται άμεσα για την αποστολή πρώτων ειδών.

Λιβανοκύπριοι με ανοικτή επιστολή καλεί την κυπριακή κυβέρνηση να ενεργήσει γρήγορα και να βοηθήσει τους ανθρώπους που πλήγησαν από την έκρηξη στη Βηρυτό.

Ο O Reem Bacha καλεί την κυπριακή κυβέρνηση να αρχίσει να εργάζεται για να προμηθεύσει άμεσα είδη πρώτης ανάγκης στον Λίβανο.

Συγκεκριμένα, ζητεί γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας και μπαταρίες έκτακτης ανάγκης, ιατρικές προμήθειες, κιτ πρώτων βοηθειών, γιατρούς, ιατρικό πρωσικό, σκηνές και άλλες προμήθειες και πρόσβαση στα νοσοκομεία της Κύπρου για κρίσιμες περιπτώσεις.

Τονίζει, ότι η κατάσταση είναι τρομερή και δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, ενώ σημειώνει ότι τα σύνορα μπορεί να είναι δύσκολο να ανοίξουν, αλλά ζητεί από την κυπριακή κυβέρνηση να παρέχει πρόγραμμα για παροχή ασύλου σε όσους δεν έχουν πλέον σπίτι ή οικογένεια.

Επιπρόσθετα, παραθέτει μια ιστοσελίδα για όποιο θέλει να βοηθήσει και προτρέπει το κοινό να ακολουθήσει μη κυβερνητικούς οργανισμούς που εδράζονται στον Λίβανο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τρόπους να βοηθήσουν.

https://www.justgiving.com/crowdfunding/lebanon-relief?utm_term=re7R78DA2

Εν τέλει, υπογραμμίζει ότι «αυτή η άνευ προηγουμένου καταστροφή προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο. Αλλά είναι πολύ κοντά σπίτι μας για να την αγνοήσουμε, τόσο για τους Λιβάνους πολίτες στο εξωτερικό, όσο και για τους Κύπριους πολίτες των οποίων σπίτια κλονίστηκαν με την εκκωφαντική έκρηξη».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.