Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Εκπρ. Τύπου Αστυνομίας: Οι περισσότερες καταγγελίες σε υποστατικά αφορούν τη μη χρήση μάσκας [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι οι περισσότερες καταγγελίες που γίνονται αφορούν τη μη χρήση μάσκας και από πελάτες και από προσωπικό.

Οι περισσότερες καταγγελίες που γίνονται από την Αστυνομία σε υποστατικά αφορούν τη μη χρήση μάσκας από το προσωπικό αλλά και από τους πελάτες.

Σε παρέμβαση του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου επισήμανε πως έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες 185 έλεγχοι στη Λεμεσό και έχουν προκύψει 7 καταγγελίες, ενώ στη Λευκωσία έγιναν 97 έλεγχοι και προέκυψαν 18 καταγγελίες.

Παράλληλα, τόνισε ότι γίνονται πιο αυστηροί και εντατικοί οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε όλους τους χώρους και υποστατικά που συνάθροιση κοινού με βαρύτητα στην πόλη της Λεμεσού στη βάση των  νέων μέτρων και διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Την ίδια ώρα, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι πως έχουν ενισχυθεί τα τμήματα που προβαίνουν σε ελέγχους σε υποστατικά με ένα σεβαστό αριθμό προσωπικού.

Όσον αφορά, εκείνους που σπάζουν την καραντίνα ο κ. Ανδρέου είπε ότι είχαν πληροφορίες ότι δύο αλλοδαποί εξήλθαν πρόσωπα από σκάφος που βρίσκονταν στη Μαρίνα Λεμεσού, ενώ τόνισε ότι κάτι τέτοιο συνιστά ποινικό αδίκημα.


Ιουλιέτα Μιχαήλ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.