Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Οδηγός Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για ικριώματα προς αποφυγή εργατικών ατυχημάτωνατυχημάτων

Ετοίμασε οδηγό όπου επεξηγούνται σχετικές πρόνοιες της νομοθεσίας νομοθεσίας σε σχέση με την εγκατάσταση και χρήση ικριωμάτων, σημειώνοντας ότι τα ικριώματα αποτελούν πολύ συχνά πηγή κινδύνου σοβαρών ή και θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι έχει ετοιμάσει Οδηγό για επεξήγηση των σχετικών προνοιών της νομοθεσίας σε σχέση με την εγκατάσταση και χρήση ικριωμάτων, σημειώνοντας ότι τα ικριώματα αποτελούν πολύ συχνά πηγή κινδύνου σοβαρών ή και θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων.

Στόχος του Οδηγού αυτού, όπως αναφέρεται, είναι η επεξήγηση των σχετικών προνοιών της νομοθεσίας και η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών που εμπλέκονται στην υλοποίηση κατασκευαστικών έργων και έχουν, ανάλογα με την ιδιότητα και τις αρμοδιότητές τους, σχετικές νομικές υποχρεώσεις, όπως μελετητές, επιβλέποντες, διευθυντές έργων, μηχανικοί εργοταξίων, συντονιστές για τα θέματα ασφάλειας και υγείας, κατά την εκπόνηση της μελέτης και κατά την εκτέλεση του έργου, εργολάβοι, υπεργολάβοι, καθώς και επιχειρήσεις που ενοικιάζουν και εγκαθιστούν ικριώματα, κατασκευαστές ικριωμάτων και εργαζόμενοι.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.