Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

ΓΓ ΑΚΕΛ: Στήριξη στην Επίτροπο Δικαιωμάτων του Παιδιού [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνάντηση με την επίτροπο προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού Δέσπω Μιχαηλίδου, είχε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος και την συνεχάρη για το έργο που επιτελεί.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, για την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού για το έργο που επιτελεί, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. 

Ο κ. Κυπριανού τόνισε ότι «θεωρούμε, ότι ασχολείται με την ουσία των θεμάτων, οι παρεμβάσεις της είναι πολύ σωστές και ουσιαστικές και χαιρόμαστε γιατί ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της σε τόσο υψηλό βαθμό» 

Στη συνάντηση Άντρος Κυπριανού και Δέσπω Μιχαηλίδου, αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τα δικαιώματα των παιδιών αλλά και για τις προτεραιότητες που έχει η Επίτροπος. 

Την ίδια ώρα ο κ. Κυπριανού επισήμανε πως «έχει τεράστια σημασία για το ποιες συνειδήσεις θα διαμορφωθούν, πώς θα διαπαιδαγωγηθούν, πώς θα τους μεταχειριστεί η κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο από το σήμερα». 

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ακόμη πως το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι είναι τεράστιας σημασίας το πώς αναπτύσσονται τα παιδιά, σε επίπεδο κοινωνικής μόρφωσης και ακαδημαϊκών εμπειριών, καθώς η κοινωνία θα βασιστεί σε αυτά τα επόμενα χρόνια.

Ντέπυ Νικολάου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.