Επιλογή νεοσυλλέκτων 2020 ΕΣΣΟ σε όπλα και σώματα αύριο

Όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα ενημερωθούν για το όπλο – σώμα και τη μονάδα τους, κατά την ημέρα κατάταξής τους.

Πραγματοποιείται αύριο η διαδικασία επιλογής των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2020 ΕΣΣΟ σε όπλα – σώματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, «πρόκειται για μια αδιάβλητη και αξιοκρατική διαδικασία που δεν επιδέχεται καμιάς παρέμβασης, μέσω μηχανογραφικού συστήματος το οποίο για τις επιλογές προσμετρά μόνο τα μόρια του κάθε νεοσυλλέκτου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική δήλωση καθώς και τη φρουρά προτίμησης».
 

Όλοι οι εθνοφρουροί οι οποίοι δήλωσαν για να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς, ΟΥΚ, Στρατονομία) μετά την ολοκλήρωση της κατάταξης, θα συμμετάσχουν σε επιλογική αθλητική δοκιμασία.
 
Τη διαδικασία επιλογής, η οποία εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία χρόνια, έχει προσκληθεί να παρακολουθήσει και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας.
 
Όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα ενημερωθούν για το όπλο – σώμα και τη μονάδα τους, κατά την ημέρα κατάταξής τους.
 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης των νεοσυλλέκτων, τα αποτελέσματα θα εξασφαλιστούν από την επιτροπή ελέγχου επιλογικών διαδικασιών.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...