Πραγματοποιήθηκε το πρωί η νενομισμένη διαβεβαίωση του νέου Γενικού Εισαγγελέα και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη και Σάββα Αγγελίδη στην παρουσία και του απερχόμενου Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΖούσε σαν ερημίτης σε καλύβα στον Ακάμα και μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο ΓΝ Πάφου [ΒΙΝΤΕΟ]ΕΠΟΜΕΝΟΈσπασε το «φράγμα» των 500.000 θανάτων παγκοσμίως λόγω κορωνοϊού
Έδωσαν τη νενομισένη διαβεβαίωση ο Γενικός και Βοήθος Γενικός Εισαγγελέας [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΣ]
Θερμότατες ευχαριστίες Προέδρου της Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Κώστα Κληρίδη.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.