Διεθνής διάκριση για Τράπεζα Κύπρου: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πιο δραστήρια τράπεζα στην Κύπρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Τράπεζα Κύπρου αναδείχθηκε ως η πιο δραστήρια Τράπεζα στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου στην Κύπρο, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Νέα, σημαντική διεθνής διάκριση για την Τράπεζα Κύπρου. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου αναδείχθηκε ως η πιο δραστήρια Τράπεζα στην Κύπρο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου και συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα Διευκόλυνσης Εμπορικών Συναλλαγών. Επιβεβαιώνοντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, την συμβολή της Τράπεζας Κύπρου, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τη θέση που κατέχει ως η μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα στην Κύπρο με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. 

Το Πρόγραμμα, μέσω της εγγυοδοσίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, βελτιώνει την πιστοληπτική διαβάθμιση των προϊόντων Διεθνούς Εμπορίου της Τράπεζας και την αποδοχή τους από διεθνείς τραπεζικούς ομίλους. 

Από το τέλος του 2016 που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα η Τράπεζα Κύπρου, έχει υποστηρίξει κυπριακές επιχειρήσεις να ενισχύσουν ή και να επεκτείνουν τη διεθνή εμπορική τους δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο παρέχονται καινοτόμες λύσεις σε κυπριακές επιχειρήσεις, διευκολύνεται η συμμετοχή τους σε διεθνείς διαγωνισμούς και η εκτέλεση διεθνών εμπορικών συναλλαγών με διευρυμένο δίκτυο πελατών και προμηθευτών στο εξωτερικό, κάτι το οποίο αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντικό. 

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, αναγνωρίζει κάθε χρόνο και βραβεύει τις πιο δραστήριες εμπορικές τράπεζες από κάθε χώρα-μέλος, αποκλειστικά με βάση τον αριθμό των εμπορικών συναλλαγών τους για το έτος για το οποίο βραβεύονται.Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.