Σ. Περδίος: Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα στήριξης της ναυτιλίας εν μέσω πανδημίας

η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναγνωρίσει τους ναυτικούς ως βασικούς εργαζόμενους στον τομέα των μεταφορών που παρέχουν θεμελιώδεις υπηρεσίες αναφέρει ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την αποτελεσματική και έγκαιρη στήριξη της ναυτιλίας κατά την κρίση της πανδημίας, η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναγνωρίσει τους ναυτικούς ως βασικούς εργαζόμενους στον τομέα των μεταφορών που παρέχουν θεμελιώδεις υπηρεσίες, και ως εκ τούτου έχει υιοθετήσει ειδικό πρωτόκολλο για την αλλαγή πληρωμάτων το οποίο εφαρμόζεται ήδη σε κυπριακά λιμάνια, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας» που γιορτάζεται στις 20 Μαΐου.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.