Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Σε πλήρη λειτουργία επανήλθε η Δημόσια Υπηρεσία - Με ραντεβού πλέον στα ΚΕΠ [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε πλήρη λειτουργία, με μικρές εξαιρέσεις, επανήλθε σήμερα η δημόσια υπηρεσία, με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη να υποδέχονται πολίτες για πρώτη φορά από την ημέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων.

Επέστρεψαν στα γραφεία τους οι πλείστοι υπάλληλοι της δημόσιας υπηρεσίας και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, από τα μέσα Μαρτίου, οπότε και είχαν επιβληθεί τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε όλες τις εισόδους και τους χώρους στάθμευσης των κτιρίων όπου στεγάζονται γραφεία του δημοσίου, έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά, και έγιναν ειδικές διευθετήσεις ώστε να μην εργάζονται ταυτόχρονα πέραν των δύο υπαλλήλων σε ένα δωμάτιο.

Νεοκλής Νεοκλέους

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.