Η επάρκεια μασκών και η χρήση της σε κάθε έξοδο – Δεν υπάρχει ζήτημα έλλειψης γαντιών στην αγορά [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αντιπροσώπων Ιατρικού Εξοπλισμού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «Σε περίπτωση που εφαρμοστεί το διάταγμα θα χρειαστεί να αυξηθούν οι ποσότητες μασκών που θα φέρουμε στην Κύπρο».

Με τις ποσότητες μασκών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά της Κύπρου, υπάρχει ικανοποιητική  επάρκεια ενώ τα φαρμακεία τροφοδοτούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Σε περίπτωση όμως έκδοσης διατάγματος από το Υπουργείο Υγείας για αναγκαστική χρήση των προστατευτικών μασκών από τον γενικό πληθυσμό σε χώρους με αυξημένη συσσώρευση κόσμου, τότε θα χρειαστεί να εισαχθούν μεγαλύτερες ποσότητες στην Κυπριακή Δημοκρατία. Την ίδια ώρα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο απόθεμα γαντιών στην αγορά. 

Θέκλα Γεωργίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.