Εκπληκτική πρωτοβουλία: Καμία οικογένεια χωρίς φαγητό φέτος το Πάσχα στην Αγλαντζιά

«Στην Αγλαντζιά δεν θα αφήσουμε καμιά οικογένεια χωρίς φαγητό», αναφέρει ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς.

Δίπλα στους Δημότες της είναι για μια ακόμη ο Δήμος Αγλαντζιάς, μοιράζοντας φαγητό στις άπορες οικογένειες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Δήμαρχος, Χαράλαμπος Πετρίδης, «στην Αγλαντζιά δεν θα αφήσουμε καμιά οικογένεια χωρίς φαγητό».

Εξηγεί δε, πως από χθες, Μεγάλη Δευτέρα, σε καθημερινή βάση θα γίνεται κατ’ οίκον διανομή μεσημεριανού φαγητού σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Save our Food», το οποίο ο Δήμος προσπαθούσε να υλοποιήσει τους τελευταίους έξι μήνες και θα τέθηκε σε εφαρμογή από χθες.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα ο Δήμος σε συνεργασία με το Frederick Research Center, τον επίκουρο καθηγητή Σταύρο Πάρλαλη, με ντόπιες επιχειρήσεις και άλλων εθελοντών, θα γίνεται διαχείριση ούτως ώστε να μην πετάγεται καμία μερίδα φαγητού και οι Δημότες που το έχουν ανάγκη να λαμβάνουν κατ’ οίκον μεσημεριανό στο σπίτι.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...