Επιστολή προς τον Υπ. Υγείας απέστειλαν 4 γενικοί χειρούργοι και 4 ορθοπεδική του ΓΝ Αμμοχώστου

Με την εν λόγω επιστολή εκφράζουν την διαφωνία τους στο να αναλάβουν να εκτελούν χρέη Γενικού Ιατρού στον ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Αναφοράς.

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας απέστειλαν οι 4 γενικοί χειρουργοί και οι 4 ορθοπεδικοί του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, με την οποία εκφράζουν τη διαφωνία τους να αναλάβουν να εκτελούν χρέη Γενικού Ιατρού στον ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Αναφοράς. 

Αναφέρουν ότι ως χειρουργικές ειδικότητες είναι μη συμβατό και επικίνδυνο να κληθούν να αντιμετωπίσουν περιστατικά γενικής φύσης ή γενικής παθολογίας λόγω μη γνώσης των αντικειμένων. 

Στην επιστολή που εξασφάλισε ο Αντ1 προτείνουν όπως: 

1. Λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων των δυο ειδικοτήτων στο κτίριο του παλαιού νοσοκομείου 

2. Κάλυψη αναγκών των ειδικοτήτων στο Γεν. Νοσοκ. Λάρνακας και 

3. Κάλυψη των αναγκών του ΤΑΕΠ του ΓΝ Αμμοχώστου με ιατρούς γνώστες του αντικειμένου


Σε μία άλλη εξέλιξη σημειώνεται ότι καμία καταγγελία δεν έχει γίνει στην Αστυνομία εναντίον οποιουδήποτε γιατρού ο οποίος για μη παρουσία σε καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί. Περί του αντιθέτου πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν διαψευστεί.

Η επιστολή που στάλθηκε στον Υπουργό Υγείας:

epistoli

Μάριος Αδάμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.